Lier: Aurelie Deloof wint hoofdrubriek van New Years Euroregio

Lier: Aurelie Deloof wint hoofdrubriek van New Years Euroregio

Op de New Years Euroregio in het Azelhof in Lier vond zonet de avondrubriek plaats. In deze 1.20m proef met joker bewees Aurelie Deloof de sterkste te zijn en nam de overwinning mee naar huis. 


Aurelie Deloof kon rekenen op haar ruin Ito (v. Marius Claudius) om in 48,58 seconden de winnende tijd neer te zetten. Op twee volgt Chloé Van hove met Queen's Z (v. Quasimodo Z) met een scherpe tijd van 48,62 seconden. Het podium werd vervolledigd door Nico Van Der Plaetsen met My Secret of Usie. Het duo reed over de finish in 49,16 seconden. 

Francois Latour (Fernando van't haegland) werd vierde. Op vijf zien we Thibo Deketelaere (Narco). 

Klik hier voor de resultaten. 

In de 1.00m proef voor paarden wist Kelly Janssens met Diva te proef op haar naam te schrijven. Xavier Nimmegeers en Lolita du Lys (v. Câllin d'espoir) werden knap tweede met een tijd van 53,25 seconden. Alicia Vermeulen vervolledigde het podium met Flash (v. Trésor d'O4) in 53,70 seconden. 

Bij de pony's werd de 1.00m proef gewonnen door Chloe Hoste en Enjoy die in 51,64 seconden over de meet reden. Julie Strauven en Jabelle M.C.A. (v. Kantje's Armando) werden tweede met een tijd van 52,69 seconden. Ook de derde plaats was voor Julie Strauven. Die wist ze te behalen met Cara Dj (v. Kantje's Armando).

Klik hier voor de resultaten.