Leonie Peeters neemt glanzende overwinning in Knokke

Leonie Peeters neemt glanzende overwinning in Knokke

De eerste rubrieken zijn reeds achter de rug in Knokke. Een stralende zon met een lichte bries zorgen voor een gezellige sfeer en een nog grotere glimlach op het gezicht van Leonie Peeters. Deze ochtend sprong de Belgische naar de overwinning in de  1.35m accumulator. 

In het zadel van de 17-jarige Voltaire-merrie, Catho (Millar)sprong Leonie Peeters naar de overwinning inn 48,27 seconden. Het paar bleef zo ruim twee seconden voor op Patrick McEnntee met Catherine De Buyl's April Mury Marais Z (Air Jordan Z). Kevin Jochems verzekerde een internationaal podium met onder het zadel de 8-jarige KWPN-rui, Granito  Noordenhoek (Corland).

Ines van den Bosch scoort

In de 1.30m ochtendproef overwon de Amerikaanse mimi Gochman met haar 14-jarige Quasoimod Z-merrie, Avoloma BH. Het paar wist nipt voor te blijven op de Nederlandse springruiter, Ruben Romp met Gintura (VDL Zirocco Blue) onder het zadel. Voor eigen publiek vervolledigde Ines van den Bosch het podium met haar 9-jarige Vedette (Guidam's Willow). Alain Colette strandde net buiten het podium met Stephan Conter's Leeuwin van de Moerhoeve (Diamant de Semilly).

Alle resulaten