Oost-Vlaamse power met Limburgs tintje voor de Naamse Reuzen

Oost-Vlaamse power met Limburgs tintje voor de Naamse Reuzen

Donderdag avond is het zover, in Beervelde wordt de eerste manche van de nieuwe SMS League verreden. In totaal zullen negen teams strijden voor de rijk gevulde prijzenpot. Het is alvast duidelijk er zal hard gestreden worden en verschillende nationale en internationale kleppers stelden zich op voor de winst.

Eerder maakten de Kuringse Sloebers, Brugse RiddersAntwerp DiamondsGentse Stroppen , Waase Wolven en de Hasseltse Sterren hun team bekend. Nu hebben Jelle Hoorens, Equnews en Harcour hun ruiters bekend gemaakt voor de Naamse Reuzen. 

Internationale springruiters Benny Van de Walle en Jelle Hoorens zullen in het team worden bijgestaan door de Limburgse amazone Griet Geysen en Oost-Vlaamse Louise Vandemoortel.

Benny van de Walle won vorig jaar nog de SMS Grand Prix in Hulsterlo. Griet Geysen kaapt op Limburgs terrein heel wat LRV prijzen weg en is nu klaar om haar succesreeks verder te zetten in Beervelde. De Oost-Vlaamse amazone Louise Vandemoortel springt vol enthousiasme en zal in Hasselt alvast deel uitmaken van het team. 

De SMS League zal op do. 4 juli omstreeks 19.00uur aanvangen tijdens #JumpingSMSBeervelde. Toegang voor het publiek is gratis. Toegang tot de VIP, tvv. Kom Op Tegen Kanker, kan geboekt worden: KLIK HIER

Ontdek alle teams: KLIK HIER