Koen Vereecke schittert op de hoogste podiumtrede in Chantilly

Koen Vereecke schittert op de hoogste podiumtrede in Chantilly

In Chantilly gaat de CSI5* competitie later vandaag van start maar in afwachting daarvan werd er deze ochtend al een rubriek voor 7-jarige paarden gesprongen. In deze twee-fasen-rubriek was er een Belgische overwinning. Koen Vereecke reed Bonfois van't Hof v Eversen Z (v. Bisquet Balou) foutloos rond in 36,83 seconden. 

Giulia Martinengo Marquet en Jotage B (v. Denzel van't Meulenhof) volgden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en klokten af in 37,62 seconden. Voor Jérôme Guery en Tender Dream Hero Z (v. Thunder vd Zuuthoeve) was er een derde plaats. Zij lieten het hout onaangeroerd en finishten in 38,05 seconden. 

Julien Gonin (Eup and Go du Lavoir) en Yuri Mansur (Qh Bamboleo Santo Antonio) eindigden op de vierde en de vijfde plaats.

Gudrun Patteet en Funky Fred Marienshof Z (v. Fantomas de Muze) eindigden ook in de prijzen.

Klik hier voor de resultaten

CSI1* 1m15

In het 1m15 was er ook een Belgische overwinning. Isee Doem en Flore du Fleury sprongen een foutloze tweede fase in 34,50 seconden, goed voor de eerste plaats. Felicite Herzog en Cash Maker Jvh Z volgden op de tweede plaats. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam in 35,01 seconden. Voor Annette Wolf en Isidoor (v. Dynamo) was er een derde plaats.

Klik hier voor de resultaten