Ines van den Bosch voert sterke Belgische delegatie aan in CSI2* competitie Knokke

Ines van den Bosch voert sterke Belgische delegatie aan in CSI2* competitie Knokke

In Knokke wordt er ook dit weekend weer op CSI3* niveau gesprongen. De dag ging echter van start met een CSI2* rubriek waarin er in twee fases gesprongen werd. Ines van den Bosch slaagde er gisteren al in om een rubriek op haar naam te schrijven en die prestatie deed ze vandaag graag nog eens over. Dit keer reed ze Infinity vd Heffinck (v. Contact vd Heffinck) foutloos rond in 32,63 seconden. 

Vincent Lambrecht volgde met Catwalk Vas Y Picobello Z (v. Vagabond de la Pomme) op de tweede plaats. Zij konden een foutloze ronde springen in 33,47 seconden. Elisa Strubbe en Thijssen Sr Z (v. Tyson) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 34,24 seconden.

Voor Charline Vandergeeten (U de Quito de Baussy Z) en Faris Al-Dhahi (K Zoom d'Heyboght) was er een vierde en vijfde plaats. 

Andere Belgische top tien klasseringen kwamen van Frederic Vernaet (Bejing Z), Ruben van Dyck (Joline van het Exelmanshof) en Sophie Geurts-Dalton (Devil D Z). 

CSI1* 1m05

In het 1m05 was Lore Penders de beste. Zij reed Pieni JS foutloos doorheen de speedrubriek in 63,89 seconden. Alice Borglund en Carefull Enough (v. Careful) eindigden op de tweede plaats. Zij lieten alle balken in de lepels en finishten in 64,30 seconden. Mathieu Maxim-Goossens en Amai Picobello Z (v. Action Breaker) vervolledigden de top drie.

Klik hier voor alle resultaten