Koen Geerits en Ruben Houben domineren bij jonge paarden in Neeroeteren

Koen Geerits en Ruben Houben domineren bij jonge paarden in Neeroeteren

Bij het Warredal in Neeroeteren regeerden de jonge springpaarden op woensdag het programma. Samen met de KWPN-merrie, Latoya Vde (Gaultier) snelde Koen Geerits in de proef voor zeven-en achtjarigen naar de winst. De proef voor zesjarigen kwam op naam van Ruben Houben.

Geerits en de zevenjarige merrie, uit de fokkerij van VDL Stud, bleven ruim twee seconden voor op Julien Denayer met Quantor onder het zadel. Met een nipt verschil volgde Zoë Anteunis op de derde en vierde plaats.

Anteunis vervolledigde de top drie met haar dochter van Quilimbo, Quincy vh Gebroekerhof Z. Op de rug van Extraordinary Z (Extra) volgde de amazone op de vierde plaats voor Johnny Stevens met Quik-Cent Z (Quint van het Maarlo).

Ruben Houben scoort bij de zesjarigen

Houben en zijn eigen Chardonnay van Visa Versa Z (Cicero Z van Paemel) wisten met slechts zes honderdsten van een seconde verschil de proef voor zesjarigen te winnen. Het paar was nipt sneller dan streekgenoot, Seppe Wouterss en Guido Herrijgers' Heart Iron van Beek Z (Heart Touch). In deze rubriek werd de top drie afgewerkt door Mart Sander en Lodovica (Lohegrin di Villa Emilia).

Alle resultaten