Katja Haep domineert 2* 1.40m in Opglabbeek

Katja Haep domineert 2* 1.40m in Opglabbeek

Katja Haep sprong in het Sentower Park niet enkel naar het goud maar zette eveneens het zilver op haar naam. De Belgische amazone bleef de concurrentie uit eigen land stevig voor en maakte er een overduidelijke overwinning van. 

Met Chanita (v. Caretino 2) sprong de amazone een uitmuntende foutloze ronde in 66,83. Maar het was Chupalina 2 (v. Clarimo) die haar het goud opleverde en de chrono op 64,96 stopte. Met beide paarden bleef de Belgische de concurrentie voor in deze CSI3* en nam zowel één als twee voor haar rekening. 

Heel wat girlpower in deze proef want het podium werd vervolledigd met landgenote Catherine van Roosbroeck op de rug van Emir du Coeur des Collines Z (v. Elvis ter Putte). Jan van Alken sloeg erin om het vrouwelijk geweld te onderbreken en kaapte de vierde plaats weg in het zadel van Mousse van de Start (v. Tonixe). 

Voor Chloe Vranken was er een vijfde plaats weggelegd met Tahis du Masure (v. Muriesco du Cotentin) gevolgd door Bjorn Vandenbossche met Juristo van het Hagenhof (v. Elvis ter Putte).

Koen Vereecke sprong nog net binnen de top tien met Bonfois vant Hof v Eversen Z (v. Bisquet Balou C). 


Bekijk alle resultaten hier

Copyright foto: Stall Haep