Karel Cox start met winst in 3* 1.35m van Opglabbeek

Karel Cox start met winst in 3* 1.35m van Opglabbeek

In het Sentower Park in Opglabbeek is een nieuwe competitiedag van start gegaan vanochtend met een CSI2* 1.35m rubriek die rechtstreeks tegen de klok werd gereden. Onze landgenoot Karel Cox wist de snelste foutloze omloop neer te zetten en de hoofdprijs binnen te slepen. 

Karel Cox kon rekenen op Gold Diamant du Plan d'Eau (v. Diamant de Semilly) om in 63,66 seconden de overwinning te verzekeren. Agostina Llano en Primavera (v. Mylord Carthago *HN) volgden op de tweede plek in 63,70 seconden. Jane Annett en Inwood (v. Kannan) vervolledigden de top drie met een tijd van 64,66 seconden. 

Ella Yunjing Wang (Baby Woodrose) eindigde op de vierde plaats. Efe Siyahi (Lacasino) nam genoegen met een vijfde plek. 

Tot slot waren er nog andere Belgische klasseringen voor Elisa Strubbe met Deejay Kdw Z (v. Diamant de Semilly) en met Grey Boy (v. Singapore). 

Floor Porters wint bij de 6-jarigen 

In de Youngster Tour rubriek voor de zesjarige paarden verzekerde Floor Porters met Scarlett O'Hara N89 Z (v. Stakkato Gold) de overwinning met een scherpe tijd van 60,46 seconden. Guido Jun. Klatte en Guepard de Chalusse (v. Cornet Obolensky) volgden op twee in 64,70 seconden. Marcel Schneider en Donnerlittchen 72 (v. Dinken) vulden de top drie aan in 65,13 seconden. 

Davy Celis (Intergest Latif II S) en Axelle Druyts-Hens (Maurysito de Nuit Z) werden vierde en vijfde. 

Andere Belgische klasseringen waren er nog voor Leonie Peeters (Quint BT) en Karen Oris (Celeste van de Padenborre Z). 

Klik hier voor de resultaten.