Karel Cox en Viva la v.d. Z knap tweede in 1.55m GP kwalificatie Hamburg!

Karel Cox en Viva la v.d. Z knap tweede in 1.55m GP kwalificatie Hamburg!

Maar liefst 18 combinaties kwalificeerden zich voor de barrage van de 1.55m Grand Prix kwalificatie in Hamburg! Voor eigen publiek sprong David Will naar de uiteindelijke zege met de 12-jarige BWP'er, My Prins van Dorperheide (fokker: Ludo Philippaerts).

David Will en de 12-jarige zoon van Zilverstar T waren nipt sneller dan België's, Karel Cox, met onder het zadel de negenjarige Zangersheide-zoon van Vigo d'Arsouilles, Viva la v.d. Z. Samen met Paul Van den Bosch' paard bleef Cox, Harrie Smolders met Uricas vd Kattevennen (Uriko) voor.

Smolders vervolledigde de top drie als traagst foutloze in de barrage. Met één springfout volgde Michael Pender op de vierde plaats.

De Ier strandde buiten het podium met zijn 10-jarige HHS Los Angeles (Le Roi 10). Op de vijfde plaats volgde Kendra Claricia Brinkop met KWPN'er, In Time (Biscayo).

Net buiten de top vijf strandde ook Anthony Wellens in de prijzen. Eerder tekende Wellens al voor een prijs in de 1.50m rubriek. Samen met zijn 14-jarige Domenco (Cornet's Stern) plaatste Wellens zich ditmaal negende.


uitslag