Dries Dekkers scoort in 1.40m Eindhoven!

Dries Dekkers scoort in 1.40m Eindhoven!

De Nederlandse combinaties blijven scoren op eigen terrein. In de 1.40m CSI3* rubriek van Eindhoven snelde Siebe Leemans vandaag naar de winst. Leemans was net geen vijf seconden sneller dan opvolger Conan Wright. VOor België sprong Dries Dekkers in de prijzen!

In het zadel van zijn 9-jarige KWPN-merrie, Karamella (Plot Blue, fokker: J.A.C. Donkers) was er geen houden aan het Nederlandse jeugdtalent. In deze internationale 1.40m rubriek bleef LEemans zo ruim voor op Conan Wright met Jsh Ice Man (Amaretto D). Een peloton Nederlandse combinaties volgden in de prijzen.

Wout-Jan van der SChans vervolledigde de top drie met de 14-jarige Mr. Blue-zoon, For The Moment. Het duo bleef daarbij voor op Loewie Joppen met Important Style VK (Falaise de Muze) en Jens van Grunsven met Greatlight VDL (VDL Zirocco Blue). Voor België volgde Dries Dekkers in de prijzen. Dekkers sprong met zijn Kannan-zoon, Kalesco naar een uiteindelijke achtste plaats.

Lio Lamers schittert in CSI1* Big Tour

De hindernissen van de CSI1* Big Tour stonden eerder 1.35m hoog. Op eigen terrein snelde Rens Spreuwenberg naar de winst met Coreenne Batilly (Numero Uno). Het duo bleef in deze rubriek nipt voor op België's Lio Lamers en Charming Edition (Namelus R). Op de derde plaats volgde Sally Schuttert in het zadel van KWPN-ruin, Fadograaf (Vigaro).

Het duo werd opgevolgd door Kris Christiaens die met Katusha Hero Z (Kassander van 't Roosakker) voor bleef op Bert-Jan van de Pol en Inoi (E Star).

uitslag 1.40m CSI3*