Joris Vergauwen en Nacco Blue van Essene starten dag met winst in Gent

Joris Vergauwen en Nacco Blue van Essene starten dag met winst in Gent

Joris Vergauwen zorgde voor een Belgische overwinning en sprong voor eigen publiek naar winst in de CSI2* 1.30m rubriek van Gent. 

29 van de 73 combinaties werkten de twee fasen foutloos af. Vergauwen stuurde de 11-jarige BWP ruin van Chacco Blue in de snelste tijd rond en zegevierde. Het duo hield met amper tien honderdsten verschil Rik Nauta achter hen. In het zadel van Kia Maria vd Potaarde (Numero Uno) stond Nauta eerder deze week al op één en besloot nu op twee. Rein Pill besloot de top drie met Jambville (Arezzo VDL). 


Marthe Heudens stuurde Qiara de Kalvarie (Sea Coast Don't Touch Tiji Hero Z) naar de vijfde plaats. Op zes volgde Guillaume Ruant op de 8-jarige Chill With Picobello Z (Cardento) voor Maverick van Lent en Con Vados (Connor 48). Camille Biebuyck besloot met Kenya van de Kleinheide (Thunder vd Zuuthoeve) op acht. Jelle Sappin zagen we met Queenbee Bradt (Cicero z Van Paemel) nog op negen terwijl Jade van Renterghem de top tien besloot met Mojita van't Hulgenrode (Catoki). 

Resultaten