Joris Geenen laat alle concurrentie achterwege in Alken

Joris Geenen laat alle concurrentie achterwege in Alken

In Alken werd er afgelopen weekend op regionaal niveau gesprongen. Het hoofdnummer was een 1m20 rubriek waarin er in twee fases gesprongen werd. De overwinning was voor Joris Geenen. Hij kon in het zadel van Chivaz Z (v. Chippendale Z) een foutloze ronden springen in 32,75 seconden. 

Inge Schepers en Kalinka vd Zwartbleshoeve namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden eveneens een foutloze ronde springen en klokten af in 32,20 seconden. Nico Baerts en Best Monica 1 Z namen de derde plaats mee naar huis. Zij zetten weliswaar een erg snelle tijd neer maar kregen één springfout achter hun  naam. 

Michiel Arnauts (Idalco) en Schalinia Deroo (Key to Succes Mi Amor) vervolledigden de top vijf. 

1m15

In het 1m15 was Henk Clabots de snelste. Hij reed Conchita Z foutloos rond in 30,39 seconden. Jan Smeyers en Passadouro BS namen de tweede plaats mee naar huis. Zij sprongen een foutloze ronde in 35,50 seconden. Dorien Mombaerts en Iriya-V vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 39,64 seconden. 

Dries Menten (Fausto Z) en Guido Hornesch (Papa Joe) eindigden op plaatsen vier en vijf.

In het 1m05 reed Valerie Clauw naar de eerste (Arusa) en tweede (Crespo) plaats. Noa Daniels (Iabelle vh Simsehof) vervolledigde de top drie.

Klik hier voor alle resultaten