Joris Geenen en Calinka HP Z winnen Youngster finale Sentower Park

Joris Geenen en Calinka HP Z winnen Youngster finale Sentower Park

In het Sentower Park wordt er afgeteld naar de CSI2* Grote Prijs. Zojuist werd alvast de Youngster Tour finale afgewerkt voor vijf-en zesjarige springpaarden. Met ruim 100 deelnemers aan de start werd het klassement opgesplitst in twee. Joris Geenen schreef zo de winst op naam met Calinka HP Z  alsook Jason Foley met Chatirella PS

In zijn klassement snelde Joris Geenen met de zesjarige Calinka HP Z (Casallo Z) naar de winst. Het paar verwees zo Yves Houtackers met Gwinnru de Kernevez (Andiamo semilly) naar de tweede plaats. De derde trede van het podium kwam op naam van Tomasz Miskiewicz met Vhs Caira (Clinton's Heart).

Net buiten deze top drie volgde Alexander Liefsoens in de prijzen met zijn eigen gefokte Kannika CI Z (Kannan).

Jason Foley blijft Meynaerts voor

In het tweede klassement kleurde de winst Iers dankzij Jason Foley met Paul Schockemöhle zijn gefokte Chatirella PS (Exelero 2). Het paar verwees organisator Laurens Meynaerts naar de tweede plaats. Meynaerts volgde met de familie Morssinkhof hen Check Me Z (Catoki's Cornet) voor Catherine Gustin en Lily-Rose Jt de la Limite Z (Luigid'Eclipse). 

Gisteren beiden eveneens in de prijzen volgden Jens Nijs met Cool More Hero (Casall) op vier en Hanne Mertens met Cabernet Di Fer Z (Cicero Z) op vijf.

Alle resultaten

F. © Archief Sentower PArk