Jérôme Guery voert peloton Belgen aan in Oliva

Jérôme Guery voert peloton Belgen aan in Oliva
In Oliva zijn de Belgen vandaag weer sterk vertegenwoordigd in de klasseringen van verschillende rubrieken. Zo wist Jérôme Guery net nog een rubriek op zijn naam te schrijven. 

Guery sprong een foutloze ronde in het 1m40 en rekende hiervoor op Galiano des Fourches (v. Ugano Sitto). Het duo klokte af in 29,00 seconden en was zo de enige combinatie die de klok onder 30 seconden kon houden. De tweede plaats ging eveneens naar een Belgische ruiter. Constant Van Paesschen en Godlike van de Kapel (v. Balthazar Vp Wisbecq) sprongen een foutloze ronde in 30,97 seconden. Leonie Peeters en Quaresmas de Marschesana (v. Conte Della Caccia) eindigden op de derde plaats. 

Stijn Timmerman en Miss Marple (v. Ugano Sitte) namen de vierde plaats voor hun rekening. Olimpia Bargagni en Freya vervolledigden de top vijf. 

Voor Nicolas Lambrecht was er een vierde plaats in het 1m20. Hij rekende op Gino van de Vrunte (v. Jokinal de Bornival) om in 50,47 seconden naar de finish te rijden. Susana Epaillard (Bombay d'Auge) won deze rubriek met een tijd van 49,92 seconden.