Chaouki Rijnders wint in Valencia

Chaouki Rijnders wint in Valencia
Er wordt nog steeds druk gesprongen onder de Spaanse zon en de Belgische ruiters slagen er keer op keer in om zich in de kijker te rijden. Terwijl Guery zonet een proef won in Oliva, deed Chaouki Rijnders het hem graag naar in Valencia. 

Rijnders was de snelste in de rubriek voor 6-jarige paarden met Icent Del Maset. Dit duo klokte af in 33,97 seconden. Hiermee bleven ze Mariano Martinez Bastida voor die met Joapke (v. Arezzo VDL) na 34,59 seconden over de eindmeet kwam. Samuele Maestri en Equatoria du Sud (v. Lando) namen de derde plaats voor hun rekening. 

Chaouki Rijnders eindigde naast de eerste ook op de derde plaats, ditmaal met Quizy Del Maset. Maxiem Harmegnies en Tiara du Chache Pot Z (v. Tangelo vd Zuuthoeve) eindigde op de vijfde plaats. 

Steven van Meersche kon zich klassren in de rubriek voor de 7-jarige paarden. Hij sprong een foutloze omloop met Nerman d'O (v. Hos d'O) en finishte in 34,90 seconden. Robinson Maupiler en Cabady PS (v. Cabachon) wonnen de rubriek. Zij sprongen een foutloze omloop in 30,83 seconden. Fernando Fourcade Lopez en Colani R (v. Colestus) eindigden op de tweede plaats. Robinson Maupiler eindigde naast de eerste ook op de derde plaats. Hij rekende op Darwin Has (v. Diamant de Semilly) om in 32,76 seconden naar de eindmeet te rijden.