Jérôme Guery opnieuw beste Belg in Gold 3 Oliva

Jérôme Guery opnieuw beste Belg in Gold 3 Oliva

Jérôme Guery heeft duidelijk de smaak te pakken onder de Spaanse zon. Na al enkele topresultaten in de hoogste rubrieken van Oliva te behalen sprong de Vice-Wereldkampioen opnieuw naar een top vijf-notering in de Gold 1.40m-rubriek. 

Een goedgevulde rubriek had ruim zeventig starters klaarstaan om de 1.40m hoge hindernissen te lijf te gaan. Tender Dream Hero Z (v. Thunder vd Zuuthoeve) stelde opnieuw niet teleur en sprong onder het zadel van Guery naar de vierde plaats. Ook Koen Vereecke was wederom van de partij bovenaan het klassement en werd zevende op Balouto van Paemel Z (v. Baloubet du Rouet). 

De Belgen waren talrijk aanwezig boven de streep van geplaatste ruiters. Zo sprong Philippe Le Jeune naar een tiende plaats met Home Made PL (v. Loro Piana Filou de Muze). Twee plaatsen lager vinden we Patricia Guery, vrouw van, terug op de rug van Damoiselle Froufrou (v. Rock'N Roll Semilly). Constant van Paesschen besloot de Belgische vreugde en volgde na Guery op dertien met L.B. Crumble (v. Colman). 

Volledige uitslag