Janne Friederike Meyer-Zimmermann en BWP'er Messi van't Ruytershof vooraan in CSI3* Grand Prix Linz-Ebelsberg

Janne Friederike Meyer-Zimmermann en BWP'er Messi van't Ruytershof vooraan in CSI3* Grand Prix Linz-Ebelsberg

Ook in het Oostenrijkse Linz-Ebelsberg werd er dit weekend op CSI3* niveau gesprongen. Het weekend werd zonet afgesloten met de 1m55 hoge Grand Prix van de CSI3* competitie en daarin bleken het de amazones die het best bij de les waren. In een barrage met zes combinaties reed Janne Friederike Meyer-Zimmermann naar de overwinning. Ze rekende hiervoor op de 12-jarige BWP'er Messi van't Ruytershof (v. Plot Blue). Het duo kon de nul behouden en stopte de chrono na 40,61 seconden. 

Ook de tweede plaats kwam in handen van een Duitse amazone: Jörne Sprehe en haar Sprehe Hot Easy (v. Andiamo Z) konden eveneens de nul behouden en finishten in 41,03 seconden. Ales Opatrny en de KWPN-er Kapsones W (v. Cornet Obolensky) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 41,21 seconden. 

Helmut Schönstetter schreef op zijn beurt de vierde plaats op zijn naam. Hij rekende hiervoor op Campino MR (v. Colestus). Andreas Schou en Napoli vh Nederassenthof (v. President), eveneens een BWP-er, namen de vijfde plaats mee naar huis. Het duo kon de nul behouden en finishte in 42,15 seconden. 

Klik hier voor de resultaten