Helena Beyers sluit weekend af met winst

Helena Beyers sluit weekend af met winst

In het Azelhof in Lier werden zonet de laatste twee rubrieken van de dag gesprongen. Beide rubrieken waren voorbehouden voor ruiters van de CSI1* competitie. De winst in het 1m30 ging naar Helena Beyers. Zij reed een foutloze tweede fase in het zadel van Mito vd Zilverenhoek (v. Mylord Carthago) en finishte in 41,46 seconden. 

James Middelkoop en Moonjumper vd Vlasbloemhoeve (v. Echo van't Spieveld) eindigden op de tweede plaats. Zij sprongen een foutloze ronde in 45,38 seconden. Oisin Aylward en Leonello 6 (v. Larimar) namen de derde plaats voor hun rekening. Zij konden eveneens de nul behouden en finishten in 50,28 seconden. 

Alexander Kumps (Galiano van het Gravenhof) en Lonneke Mulder (Con Calato) eindigden respectievelijk op de vierde en vijfde plaats.

1m20

In het 1m20 reed Aymeric Bray naar de overwinning. Hij reed Zora (v. Vdl Zirocco Blue) foutloos rond in 40,07 seconden. Hiermee was hij ruim een seconde sneller dan Julie Brault die met Vermeille Hogue (v. Diamant de Semilly) de tweede plaats voor haar rekening nam. Zij konden een foutloze ronde springen en finishten in 41,53 seconden. 

Erwin De Bruin en Falco eindigden op de derde plaats. Hij reed Falco (v. Vigo d'Arsouilles Stx) foutloos naar de finish in 42,78 seconden. Brecht Bille en Opaline Ter Goes (v. Cooper vd Heffinck) eindigden op de vierde plaats. Jade Van Renterghem en Elette (v. Diarado) volgden op vijf.

Klik hier voor de resultaten