Hattrick voor Zoe Verschooten in Gouden Laars finales

Hattrick voor Zoe Verschooten in Gouden Laars finales

Vandaag stond in Turnhout de finales voor de Gouden Laars voor pony's op het programma en er was één amazone die vrijwel alle prijzen mee naar huis klaapte: Zoë Verschooten. Ze won zowel het klassement van het 1m20 als dat van het 1m10 en 1m00.

De winst in het eindklassement van 1m20 ging naar Zoë Verschooten. Zij reed Albert vandaag naar de tweede plaats maar dit was alsnog voldoende om de eindoverwinning in de wacht te slepen.  De tweede plaats in het algemeen klassement ging naar Brent de Schrijver. Vandaag eindigde hij op de vierde plaats met Konquistafor van Orchid's v. Kanshebber) onder het zadel. Seppe Wouters vervolledigde het podium. Hij reed vandaag naar de overwinning (Sucato) en de derde plaats (Kristal Sparkle van Begeveld).

In het eindklassement van het 1m10 ging de winst ook naar Zoë Verschooten. Zij won ook het 1m10 vandaag. Marie Van Dijck en Oblesse (v. Orchid's Romario II) reden vandaag naar de tweede plaats en ook in het eindklassement reed ze naar de tweede plaats.  Zoë Verschooten eindigde in het eindklassement ook op de derde plaats. Hiervoor rekende ze op Albert. 

In het eindklassement van het 1m00 ging de winst ook naar Zoë Verschooten. Zij rekende vandaag op ook op Speedy om in 32,75 seconden naar de overwinning de rijden. Chloé Hoste en Enjoy eindigden op de tweede plaats in het eindklassement. Marie Van Dijck en Ronny (v. Goliath van de Groenweg) eindigden op de derde plaats.

Klik hier voor alle resultaten