Zoe Anteunis gaat winnen in De Peelbergen

Zoe Anteunis gaat winnen in De Peelbergen

Lizzy De Gooijer heeft vandaag het 1m35 rubriek van De Peelbergen op haar naam geschreven. Ze reed Mylow Blue Z (v. Mister Blue) naar de overwinning in een tijd van 27,22 seconden. Kevin Thornton en Carreras (v. Calendro) eindigde op de tweede plaats. Hij reed een foutloze ronde in 27,67 seconden. Nicolas Layec en Manolo Z reden naar de derde plaats. Hij reed een foutloze ronde in 28,45 seconden.

Nicolas Layec (Corlaya) en Thomas Weinberg (Scato 2) eindigden op de vierde en de vijfde plaats.

1m30

In het 1m30 reed Zoë Anteunis naar de overwinning. Zij rekende op Lady Gaga E (v. Fidjy of Colors) om in 26,72 seconden naar de finish te rijden. Lizzy de Gooijer en Jumping Star (v. Big Star) sprongen naar de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 27,88 seconden. Ellis Pex en Edalinda (v. Lexicon) sprongen naar de derde plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 28,46 seconden. 

Lizzy De gooijer (Gambia) en Ruslan (Azzura Massuere) vervolledigden de top vijf.

1m20

Lars Kersten won op zijn beurt dan weer het 1m20. Hij reed Akua naar de finish in 29,81 seconden. Lizzy de Gooijer en Haibatuallah eindigden op de tweede plaats na een foutloze ronde in 30,24 seconden. Peer Zielke en Pepper namen de derde plaats voor hun rekening na een foutloze ronde in 30,38 seconden.

Daphne Kindt (Geisha) en Jeroen Scheepers (Call of Duty) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten