Gregory Wathelet zet zegereeks verder in Opglabbeek

Gregory Wathelet zet zegereeks verder in Opglabbeek

Gisteren won Gregory Wathelet reeds de 1.50m Grand Prix kwalificatie. In de Youngster proef sprong hij op het podium. Vandaag zet de Belg op eigen terrein zijn zegereeks verder. Wathelet sprong met de 13-jarige zoon van Sandro Boy, Sandero naar de winst in de 1.35m proef. In de Youngster rubriek bleek Christophe Vanderhasselt de Belgische sterkhouder met Popeye Van 't Klavertje Vier (Cornet Obolensky). Het paar sprong foutloos naar de zevende stek.

Samen met de ruin bleef Wathelet net geen vier seconden voor op Camila Mazza de Benedicto en de 12-jarige Lg Carlotta (Clinton II). Het leek een Belgisch-BRaziliaans onderonsje met Thibeau Spits op de derde plaats en Karina Johannpeter op vier.

Spits sprong met zijn BWP-ruin, Juragold Bormes (Contact vd Heffinck) foutloos naar de derde plaats voor Karina Johannpeter met onder het zadel de 12-jarige Finally Z (Figaro C).

Net buiten de top vijf sprong Gregory Wathelet ook nog naar de tiende plaats met de 10-jarige Argentina de la Marchette (Acajou de la Marchette).

Alle resultaten