Gregory Wathelet blijft beste Belg ter wereld!

Gregory Wathelet blijft beste Belg ter wereld!

Er is niet veel gewijzigd op de nieuwe Longines Ranking. Henrik von Eckermann blijft op kop van de ranking. Voor België blijft Gregory Wathelet de beste Belgische springruiter ter wereld.

De volledige top drie blijft ongewijzigd op de nieuwe Longines Ranking. De Zweedse springruiter, Henrik von Eckermann blijft de nummer één van de wereld. Olympisch kampioen, Ben Maher volgt op een tweede plaats voor Steve Guerdat.

De Franse springruiter, Julien Epaillard wisselt met USA's Kent Farrington van plaats. Farrington strandt zo op de vijfde plek voor Zwitser, Marin Fuchs. Ook Simon Delestre (FRA) houdt stand op plek zeven.

Max Kühner springt één plaats vooruit terwijl Richard Vogel de top tien komt binnen gesprongen op plaats negen. De Duitser duwt zo McLain Ward naar de tiende plek. Voor België blijft Gregory Wathelet de beste op de ranglijst. Wathelet houdt vast op plaats 22. Nicola Philippaerts springt drie plaatsen voorwaarts naar de 24e plek terwijl Pieter Devos zijn positie in de top dertig weet te verstevigen.

In de top 50 van de wereld plaatsen ook Jérôme Guery (30), Wilm Vermeir (49) en Abdel Said (50) zich.


Ranking