Goud voor Cedric Broekaert in Silver League

Goud voor Cedric Broekaert in Silver League

In Loenhout is vandaag de Silver League van start gegaan hier ging in de 1m30 proef de overwinning naar Cedric Broekaert. 

Broekaert reed met Jeunesse Van De Kleite (v. Kashmir Van De Kleite (v. Kashmir Van Schuttershof) rond de barrage in een tijd van 35.83 seconden. Hij werd opgevolgd door Gert Veraghtert die op de rug van Iatina van het Zevenvindel (v. Nabab de Reve) de tijd stopte op 35.98 seconden. De top drie werd vervolledigd door Bernardo Mathias met Messi Vd Bisschop (v. Bamako de Muze) in 36.32 seconden. 

Cedric Broekaert kwam hier terug op een vierde plaats, hier reed hij Kajou Van De Kleite (v. Edjaz Van't Merelsnest) rond in 36.48 seconden. Gevolgd door Evelyne Bottelbergs met Ienola (v. Grannuso) in 36.86 seconden. 

Klik hier voor alle resultaten. 

In de 1m20 proef was het goud voor Jan Van Dyck, hij kwam in de ring met Dinechas (v. Cobra) en wist de tijd te stoppen op 34.43 seconden, Van Dyck kwam terug op een derde plaats maar Charline Vandergeeten wist zich een plaatsje ertussen te creëren. Vandergeeten reed No Doubt Dv (v. Elvis ter Putte) rond de tweede fase in 36.97 seconden en Van Dyck met Grandioos de Muze Z (v. Gemini) in 37.03 seconden kwam op de derde plaats. 

De top vijf werd vervolledigd door Naomi Saubain met Hivano van de Lijnsaerd (v. Skippy ii) in 37.38 seconden en Nicolas Rombouts met Nexon (v. Kashmir van Schuttershof) in 38.11 seconden. 

Klik hier voor alle resultaten.