Zilver voor Wilm Vermeir bij Jonge paarden SenTower

Zilver voor Wilm Vermeir bij Jonge paarden SenTower
De proef voor de 7-jarige en 8-jarige paarden op een hoogte van 1m35 in twee fasen werd gedomineerd door de Duitsers, maar Wilm Vermeir wist zich een plekje te bemachtigen op de tweede plaats. De 1m40 CSI2* proef ging de winst naar de Amerikaanse Laura Kraut gevolgd door de Belgische Axel Vandoorne. 

Laura Kraut kwam in de ring met Galliano VM (v. Ukato) en wist de barrage klok te stoppen in 26.96 seconden. Hierdoor moest Axel Vandoorne genoegen nemen met de tweede plaats, hij had een tijd van 27.61 seconden op de rug van Jacarta (v. Larino). De Duitse Gerrit Nieberg op de rug van Baynounah Fbh (v. Numero Uno) in 28.00 seconden kwam op de derde plaats terecht. 

De top vijf werd vervolledigd door andere Belgen, Jerome Schmidt met Caillou (v. Cancara) in 28.69 seconden en Christophe Leutenez met Cruz Van Kerselare Z (v. Chellano Z) in 29.53 seconden. 

Klik hier voor alle resultaten. 

De tweede fase van de 7- en 8-jarige proef werd gewonnen in een tijd van 27.93 seconden door de Duitse amazone Anna-Elisa Schäfer op de rug van Fly Away Z (v. Flipper d'Elle). De Belgische Wilm Vermeir kwam op een tweede plaats terecht met Nanini Van d'Abeldreef in 28.13 seconden. Gerrit Nieberg kwam hier op de de derde plaats terecht, hier reed hij met Conthea 2 (v. Comme IL Faut 5) in een tijd van 28.99 seconden. 

Op de vierde plaats kwam een andere Duitse ruiter, Oliver Lemmer met onder het zadel Herrera (v. Hugh Grant de Muze) in 29.54 seconden. De Belgische Steve Lefevre wist de vijfde plaats in te nemen met Nell van de Coninckshoeve (v. Vigo d'Arsouilles) in 29.54 seconden. 

Klik hier voor alle resultaten.