Gilles Dunon en Mathias Hazebroek grote winnaars van Youngsters Cup

Gilles Dunon en Mathias Hazebroek grote winnaars van Youngsters Cup

In het Azelhof in Lier werd gisteren de laatste manche van de STX Youngster Cup gereden. Bij de 7-jarigen ging de eindoverwinning naar Gilles Dunon en Nola van het Verloren Goed (Bamako de Muze). Het duo sprokkelde over de vier manches en finale heen een totaal van 51,00 punten en waren hiermee de overduidelijke winnaar. 

Tim Claes en Noblesse van het Molenhof ( Cumanthago C) eindigde op de tweede plaats met een totaal van 51 punten net als Karen Oris en Nespresso van T Laekhof. Jeroen Appelen en Cajou van het Hobos (Clinton) eindigde op de vierde plaats in het algemene klassement.

Bij de 6-jarigen ging de eindoverwinning naar Mathias Hazebroek en Cointreau van de Wouverse Velden (Cupido van de Hoefslag). Zij kregen een totaal van 61,00 punten achter hun naam waarmee ze twee punten beter deden dan Peter Boelens en Omega Van de Vrombautshoeve Z (Ogano Sitte) die op de tweede plaats eindigden. Bart Panneels en Ogina vd Bisschop (Vigo d'Arsouilles) vervolledigden de top drie. Deze top drie was ook in de finale manche dezelfde uitkomst.

Bij de 5-jarige paarden ging Kim Thiry met de overwinning aan de haal. Hij rekende hiervoor op Livorno van het Beetjen (Levisto Z) . Olivier de Geest (Como Du Cache Pot Z, v. Comme Il Faut)) en Nell Delgouffe (Phassia vd Bisschop, v. Comme Il Faut)) vervolledigden de top drie.

Bij de 4-jarigen won Lien de Dycker (Orchid's Emmelyi).

Klik hier voor alle resultaten

F. Pegasus Foto/ Azelhof