Gert-Jan Hubrechts voert Belgisch podium aan in CSI1* competitie Opglabbeek

Gert-Jan Hubrechts voert Belgisch podium aan in CSI1* competitie Opglabbeek
Nadat in Opglabbeek de dag zonet van start ging met de eerste manche van het BK voor 7-jarige paarden, was het daarnet aan de ruiters van de CSI1* competitie om de piste te betreden. De overwinning in het 1m10 ging naar Gert-Jan Hubrechts. Hij reed Coco van de Helle (v. Cesano II) foutloos rond in 28,62 seconden. 

Hiermee deed hij beter dan Daan de Cleene die met Mali (v. Bamako de Muze x Sandro) op de tweede plaats eindigde. Deze combinatie slaagde erin om de nul te behouden en klokte af in 26,68 seocnden. Julie Ooms en Diarado-Son Z (v. Diarado) eindigden op de derde  plaats. Zij konden een foutloze ronde springen in 29,26 seconden. 

Marinus den Doelder (Noia de Solart) en Ana Eliza Aguiar Ramos (Iris Imperio Egipcio) vervolledigden de top vijf. 

In het 1m10 kon Lea Baltus winnen. Zij reed Spirit d'Allez (v. Airborne Montecillo x Arlequin) foutloos rond in 28,45 seconden. Elisa Loconsole en Diamond Touch d'Amas Z (v. Don't Touch x Quick Star) volgden op de tweede plaats. Zij konden eveneens de nul behouden en klokten af in 30,15 seconden. Ine Janssen en Ici d'Or van de Klothoef (v. Toulon x Lus de Darmen, f. Van De Voorde) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 31,38 seconden. 

Merle Gieraerts (Jackobond) en Oksana Streel (Jaguar VDL) volgden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor alle resultaten