Geen houden aan Aiko Paridaen in Valence

Geen houden aan Aiko Paridaen in Valence

Ook in Valence is de competitie weer volop aan de gang. Aiko Paridaen kwam voor ons land het sterkst voor de dag met een overwinning én een podiumplaats, maar ook Gudrun Patteet stelde niet teleur.

Paridaen startte haar dag met winst in de CSI1* 1.15m rubriek. Met Ferrari Quality sprong ze een foutloze ronde in 55,42 seconden en was daarmee een delegatie Fransen voor. Sabine Maitrot Charmasson en Guapa S klopten af op 57,55 seconden en namen het zilver mee naar huis, Laura Rozier en Rafale d'Hyverniere mochten met een tijd van 58,63 seconden plaatsnemen op het laatste schavotje van het podium. 

In het CSI1* 1.30m kregen de ruiters twee fasen voorgeschoteld. Dertien ruiters bleven dubbel foutloos maar de Duitser Tony Stormanns mocht uiteindelijk de ereronde leiden. Zijn Nashua klaarde de klus in 26,59 seconden. Aiko Paridaen en Hilfiger Van'T Amaldonk Z zetten de scherpe tijd van 28,03 seconden neer en namen daarmee het brons mee naar huis maar moesten Dan Eschmann en Valvida Frivole voor zich dulden. 

Emanuele Gaudiano en Stalensky PS eindigden vierde, Gudrun Patteet en Looks Good de Liebri Z vijfde. 

Klik hier voor alle resultaten.