Gauthier Mercenier schrijft Gold League Grand Prix op zijn naam

Gauthier Mercenier schrijft Gold League Grand Prix op zijn naam

In Opglabbeek werd een nationaal weekend afgesloten met de Grand Prix van de Gold League. Er werd over een hoogte van 1m45 gesprongen en de overwinning ging naar Gauthier Mercenier. Hij reed Upper Class Hero (v. Querlybet Hero) foutloos rond in 37,10 seconden. 

Brecht Goossens en Forgiven Z (v. For Passion d'Ive Z) volgden op de tweede plaats. Zij konden een foutloze ronde springen in 38,58 seconden. Charlotte Philippe en Cacharel de Amoranda Z (v. Corlensky G) vervolledigden de top drie. Zij sprongen een foutloze ronde in 39,29 seconden.

Sam Polleunis (Lancelot P) en Antoine Deprez (Cafeine des Roches) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten

In het 1m35 ging de overwinning naar Elke Appeltans. Zij reed Falve (v. Guccio) foutloos rond in 24,98 seconden. Gauthier Mercenier en Hobbit du Houmier (v. Jenson van't Meulenhof) eindigden op de tweede plaats. Zij sprongen een foutloze tweede fase in 25,32 seconden. Wesley Carmans (Morgana van de Brouwershoeve) eindigden op de derde plaats na een foutloze ronde in 25,47 seconden. 

Anna-Elisa Schäfer (Fly Away Z) en Kaat Pluymers (Cheyenne vd Berkenen Z) vervolledigden de top vijf.

In het 1m25 reed Gauthier Mercenier naar de overwinning. Hij reed Highlander Du Tumulus (v. Udancer Hero) foutloos rond in 63,85 seconden. Frederique Borgoens en Twisty Girl Z (v. Twister de la Pomme) eindigden op de tweede plaats. Zij konden een foutloze ronde springen in 64,78 seconden. Michael Vreys en Extra Z (v. Eagle Eye) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 64,78 seconden. 

Seppe Wouters (Hetricia van Beek) en Wesley Carmans (Arachna van de Brouwershoeve Z)

Klik hier voor de resultaten