Van den Bosch, Cuypers, Draga en Baerts winnen in Opglabbeek

Van den Bosch, Cuypers, Draga en Baerts winnen in Opglabbeek


In Sentower Park werd er afgelopen weekend op Gold niveau gesprongen en dat zorgde natuurlijk weer voor heel wat winnaars. Op vrijdag reed Antoni Draga naar de overwinning in het 1m20. Hij reed Curious VDCQ Z (v. Centurio 22) foutloos rond in 27,98 seconden. Vanina Lombard nam de tweede plaats mee naar huis. Zij kon een foutloze ronde springen in het zadel van Icarus van t hof van Eversem Z (v. Iron Man vh Meulenhof) en finishte in 28,01 seconden. Gauthier Mercenier en Highlander du Tumulus (v. Udancer Hero) eindigden op de derde plaats. Zij lieten alle balken in de lepels en klokten af in 29,78 seconden.

Nyssa Ganiu (Mk Graciosa Z) en Veronique Vanhees (Carst Wi Ro Z) vervolledigden de top vijf.

In het 1m30 was de overwinning voor Nico Baerts. Hij rekende op Casillias Z (v. Crwontano Z) om in 28,15 seconden een foutloze ronde te springen. Elke Appeltans volgde op de tweede plaats. Zij reed Falve (v. Guccio) foutloos rond in 29,10 seconden. Patrick Jonkmans maakte de top drie compleet. In het zadel van I Bay van het Langwater (v. Wiensdner) was er een foutloze ronde in 29,85 seconden.

Frank Deckers (Justin E) en Raf Kooremans (Karlijn de Mariposa) eindigden op de vierde en de vijfde plaats.

Zaterdag

Op zaterdag domineerde Kyle Cuypers het 1m20. Hij reed Mystic Lady van't Buxushof (v. Toulon) foutloos rond in 26,78 seconden, genoeg voor de overwinning. Hij nam daarnaast met Nagante (v. I'm Special de Muze) ook de tweede plaats mee naar huis. Eline Vandenbogaard en Acapulco vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 30,21 seconden.

Johnny Stevens (Andor Z) en Ivo Gijbels (Iventus van het Dielshof) vervolledigden de top vijf.

In het 1m30 was de overwinning voor Ines van den Bosch. In het zadel van Ecoliene (v. Warrant) was ze de snelste in deze rubriek waarin er rechtstreeks tegen de klok gesprongen werd. Brecht Goossens en Je t'Aime Non Stop (v. Non Stop) volgden op de tweede plaats. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam en finishten in 59,08 seconden. Van den Bosch eindigde ook op de derde plaats. In het zadel van Jade van Dorperheide (v. Zilverstar T) sprong ze een foutloze ronde in 59,76 seconden. 

Jerome Counasse (Ismaya des Bruyeres) en Martina Riesel (Inara S Z) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor alle resultaten