Dibo verslaat Jung in spannende ontknoping Marbach. Laura Loge tiende

Dibo verslaat Jung in spannende ontknoping Marbach. Laura Loge tiende
Bij de ponyruiters wist het Nederlandse team derde te worden, in de CCI4*-S van Marbach ging het afgelopen dagen tussen Michael Jung en zijn landgenoot Dibo (Andreas Dibowski). Waar Jung al sinds vrijdag aan de leiding ging na de dressuur met fischerChipmunk FRH (v. Contendro I) die hij eerder dit jaar overnam van Julia Krawejski, is hij na het springen dan toch ingehaald door Dibo.

Andreas Dibowski kon hier rekenen op de Contrendro I dochter FRH Corrida (v. Contendro I) met wie hij uiteindelijk de winst op naam schreef met 29.60 strafpunten. Waar Jung met Chipmunk 4 strafpunten tegen kreeg en zijn totaal zag eindigen op 29.70 strafpunten en zo met een minimaal verschil uiteindelijk tweede werd. Andrew Hoy weet vast te houden aan zijn derde plaats dankzij een foutloze ronde van Vassily de Lassos (v. Jaguar Mail), waardoor hij met 31.70 strafpunten nipt boven Yoshiaki Oiwa wist te blijven staan. Oiwa en Calle 44 eindigden met 32.20 strafpunten als vierde. De vijfde plaats ging naar Ebba Adnervik en Chippieh.

De Belgische amazone Laura Loge sluit haar Marbach avontuur af met een nette tiende plaats. Absolut Allegreto bracht haar aan de finish met een totaal van 39.70 strafpunten.

Myrle Schoones sluit haar internationale CCI4* debuut af met een 19e plaats samen met Dimitri. Raf Kooremans en Henri Z volgen op een 21e plaats.

Resultaten