Ella Bomeré goed van start met een derde plaats in Lamprechtshausen

Ella Bomeré goed van start met een derde plaats in Lamprechtshausen

Heel wat jonge talenten zijn deze week afgezakt naar het Oostenrijkse Lamprechtshausen voor een internationale wedstrijd die in het teken staat van de jeugd. Naast internationale rubrieken voor pony's, juniors, children en young riders zullen er ook Nations Cups op het programma staan. Intussen werden de eerste proeven al verreden. Tijdens de 1m15 proef rechtstreeks op tijd voor children hield Ella Bomeré de Belgische eer alvast hoog met een derde plaats. 

Chloe Mae Morris en Darona (v. Zidane) wonnen de proef voor Groot-Brittannië in een tijd van 57,85 seconden. Michalina Lacka sprong met T. Gold Quidame Z (v. Tangelo vd Zuuthoeve) naar de tweede plaats in 62,57 seconden. Op drie zagen we Ella Bomeré terug. Zij zat in het zadel van Helios van't Hemelszoet (v. Catwalk vd Helle).  

1m15 tegen de tijd voor pony's 

In de eerste rubriek voor pony's ging de overwinning naar Nederland dankzij Bethany Vos en Carrigoir Mandy (v. I Love You Melody). Zij wonnen in een tijd van 54,19 seconden. De Italiaanse Eva Ballardini (Sibelle des Merles) zagen we  op de tweede plaats. De top drie werd vervolledigd door Victoria Schumacher (Nicky Nightmare).

De vijfde plaats was voor België dankzij Julie van Hollebeke en Milo D.J. (v. Ahorn's Marengo). Ook Robin Vermeir (Ottawa v/h Verbrandgoed) kon zich nog klasseren op de achtste plaats. 



Klik hier voor alle uitslagen.