Thibault Vandenberghe scoort in Prix St-Georges in Waregem

Thibault Vandenberghe scoort in Prix St-Georges in Waregem

Thibault Vandenberghe danste met Santiago Song (v. Sir Donnerhall) naar een tweede plek in de CDI3* in Waregem met 73.235%. Enkel Corentin Pottier en Gotilas du Feuillard (v. Totilas) waren te sterk en scoorden 73.676.

QUICK RESULT

1. Corentin Pottier - Gotilas du Feuillard (v. Totilas)

2. Thibault Vandenberghe - Santiago Song (v. Sir Donnerhall) 

3. Geert Hofland - Blaze (v. United). 


Hoewel de eerste plaats voor Frankrijk was met Corentin Pottier en Gotilas du Feuillard (v. Totilas) en de derde plaats voor Nederland dankzij Geert Hofland met Blaze (v. United), waren de vijf volgende plaatsen ook voor België. 
Net naast het podium viel Loranne Lievens. Zij kreeg met haar Aragon L een percentage van 71.176. De vijfde plek was voor Sam Verheyden die met Kryptonite van de Performing (v. Detroit) 70.539 scoorde. Diete Vos en Dandy L (v. Wynton) volgden op een zesde plaats met een klein half procent minder. 
Zevende plaats was voor Barbara Masselus  en Jersey Girl (v. Johnson). Zij bleven nipt onder de 70%. Achtse was Flore De Winne met Basali (v. Belissimo M). 

De Britse Emily Harris maakte een eind aan het Belgische feestje door met Freya FST een negende plaats te behalen. 

De tiende plaats was dan wel weer voor België, een eer die toekwam aan Cathy Van Leeuw met Donnerfunke (v. Dancier). Ze deelt die tiende plek wel met Nicole Vazquez Kremer en Roi du Soleil VG (v. Rock Forever). 

Resultaten Prix St-Georges

Bij de Junioren was Nederland goed voor twee van de drie ereplaatsen. Micky Schelstraete en Grand Charmeur (v. Apache) kregen van de jury 70.808% en zo een eerste plaats. Tweede plaats was voor Chiel van Bedaf en Floris (v. Ampere). Maud Adriaensen en Bailamos Biolley (v. Sir Donnehall) eindigden op de derde plaats. 

Resultaten Junioren