Patricia Mannaerts en Suraya Hendrikx imponeren tijdens nationale dressuur in Jeneffe

Patricia Mannaerts en Suraya Hendrikx imponeren tijdens nationale dressuur in Jeneffe
Niet alleen de springruiters ook de dressuurruiters hebben hun outdoor seizoen goed gestart. Vorig weekend verzamelden de verschillende combinaties in Jeneffe. In de Intermédiaire II imponeerde Patricia Mannaerts de jury en reed unaniem naar de winst met haar Doeke (v. Olgert 445). Mannaerts reed naar een totaal van 68,456%. Het duo werd opgevolgd door Benjamin De Reus met Leoville les Cases (68,088%) en Jacqueline Tonnaer in het zadel van Felix (57,500%).

Bij de Young Riders hield Suraya Hendrikx de concurrentie op een nipte afstand. Hendrikx werd unaniem als winnaar bekroond met Black Beauty. Met een totaal percentage van 64,765% bleef de amazone Marie Briclet met Grande-Elite voor. Briclet verzamelde over haar proef 64,044%. Isaline Feyaerts en Ebony vervolledigde het podium met een groot verschil.

Lea Bonifay schreef de individuele junioren overwinning op haar naam. Samen met Daykiri wist ze twee van de drie juryleden te overtuigen. Met een totaal van 68,971% bleef ze Leen Evers met Golany voor. Evers werd voor haar rit bekroond met een score van 68,382% terwijl Laura Schonkeren het podium vervolledigde in het zadel van Beach Boy van de Zuuthoeve.

Klik hier voor de resultaten