Jorinde Verwimp oppermachtig in Grand Prix

Jorinde Verwimp oppermachtig in Grand Prix
Het zijn onze landgenoten die hier op Jumping Mechelen in het CDI 4 ster de Grand Prix op naam weten te schrijven. Zo gaat de winst naar Jorinde Verwimp en haar 16-jarige KWPN-gefokte Tiamo (v. Lester). Zij kregen van de jury een score van 72.560%. Ze bleef hiermee voor op Jeroen Devroe die hier ook een sterke proef liet zien met zijn BWP-er Eres Dl (v. Sir Lui) met wie hij naar een score reed van 72.140%.

Voor de Nederlander Tommie Visser is er een derde plaats met zijn mooie zwarte KWPN-er Variohippique's Vingino. De Polansky zoon kreeg van de jury dan ook een score van 70.760%. Ook Patrick van der Meer weet opnieuw een succesvolle rit te rijden, ditmaal in het zadel van Zippo. De Rousseau nakomeling bezorgde hem een vierde plaats met een score van 70.500%.

Ook de vijfde plaats ging naar een Nederlander. Ditmaal was het Theo Hanzon die met zijn Helena v Goorhof (v. Gribaldi) naar een score wist te rijden van 70.380%. Het was een top vijf die qua percentages mooi aan elkaar gewaagd was.

Klik hier voor alle resultaten