Belgisch Children team rijdt naar brons in CDICh Nations Cup van Hagen

Belgisch Children team rijdt naar brons in CDICh Nations Cup van Hagen
Het Belgische dressuurteam Children heeft in Hagen een schitterende derde plaats behaald met 137,628 punten. Ook in de andere dressuurproeven deden de jonge Belgen het uitmuntend.




QUICK RESULTS

  1. Duitsland - 149,552

  2. Nederland - 139,615

  3. België - 137,628






Voor ons land verschenen Alexander Goovaerts, Brittany Clabots en Maïté Colling in de ring. Goovaerts kon met Habiba vh Bloemenhof (Whahid) de beste prestatie neerzetten; hij werd individueel zesde met 68,974%. Colling volgde op de zevende plaats met Rappalo CL (Rotspon). Clabots rekende op Fluegel (Weltmeyer II).

Het Duitse team won met een stevige 149,552 punten. Clara Paschertz won met Belvedere 44 (Belissimo) met 75,385%. Voor Nederland was er een tweede plaats; Lara van Nek stuurde Amazing Comeback (Negro) naar de derde plaats.

CDIOY Freestyle

Hier werd Suraya Hendrikx tweede met Black Beauty (Gribaldi). Ze scoorden 70,725%, enkel de Amerikaanse Callie Jones en Don Philippo (Dancier) deden het beter en werden eerste met 72,275%.

CDIP Freestyle

Emilie Biermans kon met Kronio vd Delthoeve (Emmickhoven S Diego) hier een mooie zesde plaats veroveren. De Nederlandse Tessa van Hemert won met Noordhof's Surprise (Brummerhoeve's Boss).

Klik hier voor alle resultaten.