BK Lier: Larissa Paulius op één en twee in Grand Prix

BK Lier: Larissa Paulius op één en twee in Grand Prix

Het Azelhof in Lier staat deze week in het teken van het Belgisch Kampioenschap dressuur. Larissa Pauluis won daar zonet de Grand Prix. 

Pauluis kon voor de overwinning rekenen op Flambeau (Ampere) die een totaalscore van 72,609% neerzette. Met First-Step Valentin (Vitalis) reed ze naar een score van 71,305% wat volstond voor de tweede plaats. Op drie staat Thibault Vandenberghe met Santiago Song (Sir Donnerhall) en 70,087%. 

De top vijf werd vervolledigd door Domien Michiels met Intermezzo Vh Meerdaalhof (Gribaldi) op vier en Alexa Fairchild met Dabanos D'o4 (Abanos 330043096) op vijf. 

De Briljant Cup Prix St. Georges werd op naam geschreven door Suraya Hendrix. Onze landgenote reed met Benicia (Benicio) naar een score van 71,618% en liet daarmee de concurrentie achter zich. Jorinde Verwimp staat op twee met Ampere's Diamond vh Klaverhof (Ampere) en een score van 70,588%. Het laatste plekje in de top drie werd veroverd door Isabel Cool met No Limit Coolhorses (Jack Sparrow S) én Tom Franckx met Quanto Curo Vh Bloemenhof. Ze behaalden een ex-aequo score van 69,971%. Tenslotte nam Franckx ook plaats vijf zijn rekening. Dat deed hij met Bonhiver HTC (Bretton Woods). 

Klik hier voor alle resultaten.