Donderdag avond... de eerste SMS League finale. Wat je moet weten.

Donderdag avond... de eerste SMS League finale. Wat je moet weten.

Donderdag staat de eerste SMS League finale op de agenda. Afgelopen zomer streden negen regionale teams voor de startplaats in deze finale. Momenteel staan de Waase Wolven op kop, maar donderdag tellen de punten dubbel. Wat te verwachten?

Donderdag avond 21.00 uur zal de finale van de SMS League van start gaan. Over twee rondes zullen de beste acht teams van het afgelopen seizoen tegen elkaar strijden. De teams starten met het aantal punten dat ze eerder dit jaar verzamelden. 

In de eerste ronde komen twee team ruiters aan de start. Over een hoogte van 1.15m zullen enkel de punten die ze maken tellen voor het eindklassement. Het is dus een kwestie van foutloos te eindigen en de teller op nul te houden.

Ook  in de tweede ronde komen  twee team ruiters aan de start. Dit kunnen dezelfde ruiters of combinaties zijn van de eerste ronde, dit kan een andere ruiter met ander paard zijn of zelfde ruiter met ander paard.  De hindernissen worden iets hoger gebouwd op een hoogte van 1.30m. Zowel de punten als de tijd zullen tellen.

Na afloop worden alle punten bij elkaar geteld. Het winnende team gaat aan de haal met een extra bonus van 1.500 euro.

Kortom topsport en amusement nu donderdag avond! Alle informatie: SMS League.be