Dominique Hendrickx schrijft de CSI4* 1.50m Big Tour van Vejer de la Frontera op zijn naam

Dominique Hendrickx schrijft de CSI4* 1.50m Big Tour van Vejer de la Frontera op zijn naam

Een ongelooflijk straffe prestatie van Dominique Hendrickx op de Andalucia Sunshine Tour vandaag! Met Koriano van Klapscheut schrijft hij er de vier ster Big Tour rubriek op zijn naam. In dit 1.50m parcours werd er in een aparte jump-off uitgevochten wie plaats mocht nemen op het podium. 

Onze landgenoot Dominique Hendrickx kon rekenen op de twaalfjarige BWP'er Koriano van Klapscheut (v. Lord Z) om in 38,19 seconden alle concurrentie ver achter zich te laten en deze Big Tour op zijn naam te schrijven. Susan Fitzpatrick en Verdict de Kezeg (v. Diamant de Semilly) nam genoegen met een tweede plaats. Het duo reed over de meet in 39,13 seconden. Therese Henriksen en Cyclone l'Epivent (v. Ulixe) vervolledigden de top drie met een tijd van 40,55 seconden. 

Kim Emmen (Delvaux) werd vierde en verwees hiermee Tim Wilks (Diamanthella VG Z) naar de vijfde plaats. 

Annelies Vorsselmans (Wilandro 3) scoorde gisteren ook al sterk in deze hoofdrubriek en deed daar vandaag nog een schepje bovenop met een zesde plaats in het klassement. 

Vervolgens waren er in de andere rubrieken op de Sunshine Tour ook nog enkele klasseringen weggelegd voor de Belgische springruiters. Zo zorgde opnieuw Annelies Vorsselmans (Jolita) voor een klassering in de CSI4* 1.45m Big Tour. In de CSI4* 1.40m Medium Tour snelden Inge Carton (Quality Star Z), Ines de Vos (Cookie du Bassin) en Ben Beevers (Magnific de Reve) naar top twintig klasseringen. Louise Joassin (In Love) sprong in de kijker in de CSI4* 1.35m Big Tour. Daarnaast klasseerde ook Celine Schoonbroodt-De Azevedo (Equifit Salvatore 29) in de CSI4* 1.30m Medium Tour. Ben Bevers (Octavia vd Bisschop) werd zesde in de CSI4* 1.30m Small Tour

Klik hier voor de resultaten.