Dimme D'haese wint ochtendrubriek Deauville

Dimme D'haese wint ochtendrubriek Deauville

Vanmorgen waren ze in Deauville alweer vroeg uit de veren met de CSI3*. In de ochtendrubriek over 1.40m was het de Belg Dimme D'haese die al goed wakker was. Hij liet de concurrentie achter zich en ging voor winst.

D'haese had onder het zadel de 9-jarige BWP'er Next Funky de Muze (V. Elvis ter Putte). In een tijd van 55.59 snelden ze de finish over. Hun tijd was te sterk voor de Franse Timothee Anciaume en Le Roi du Coeur des Collines (V. Verdi). Zij moesten met 55.83 genoegen nemen met de tweede plaats. Op drie volgde geen onbekende. De Nederlandse Teddy van de Rijt reed Gino (V. Echo van 'T Spieveld) naar een derde plaats in 56.06. 

Op plaats vier kwam Sami Cherkaoui met Firestone B (V. Bugatti VDL). Vervolgens kwam Victor Bettendorf in de lijst, hij reed er Vol Ovent D L Roque Z (V. Vagabond de la Pomme) naar de vijfde plaats. 

Ook nog in de top 10 was Bart Clarys en Oxygene du Marais DD (V. Kannan), zij eindigden zesde en konden zo voorblijven op nogmaals Dimme D'haese met zijn tweede combinatie Armani (V. Namelus R). 

Klik hier voor alle resultaten