Dieter Vermeiren springt naar de overwinning in Opglabbeek

Dieter Vermeiren springt naar de overwinning in Opglabbeek

In het Sentower Park in Opglabbeek kwam er net een einde aan de 2* 1m40-proef. De 94 deelnemers kregen een twee fasen special voorgeschoteld maar er kon er maar een de snelste zijn en dat was Dieter Vermeiren. Maartje Verberckmoes reed ook de top vijf binnen. 

Het was een drukke proef waarbij de resultaten dicht bij elkaar lagen. Dieter Vermeiren had met Kadicha vds (v. Echo Van T Spieveld) nummer 59 op de startlijst en na hun ronde waren zij de te kloppen combinatie. Ze gingen door de finish in 26,57 seconden en die tijd wist niemand nog te verbeteren waardoor zij de proef op hun naam schreven. Santiago Diaz Ortega kwam met Muzette (v. Emerald van't Ruytershof) wel nog gevaarlijk dichtbij. Uiteindelijk eindigden ze op de tweede plaats in 26,86 seconden. De top drie werd vervolledigd door Tomas Galilea en Ib Piana (v. Perigueux). 

Maartje Verberckmoes reed Carerra Z (v. Calvaro Z) nog naar een mooie vierde plaats. Voor Douglas Duffin en Imperium RJ (v. Dakar VDL) was er een vijfde plaats. 

Gilles Detry (Catwalk Vas Y Picobello Z), Jan van Alken (Mousse van de Start), Vincent Lambrecht (For Passion D Ive Z), Lore Decock (Heschung Van T Ameldonk), Katja Haep (Anuschka) en Kim Thiry (Maxima T) konden zich ook plaatsen. 


Klik hier voor alle resultaten.