Jérôme Guéry springt op het podium van de LR-proef in Saint Tropez

Jérôme Guéry springt op het podium van de LR-proef in Saint Tropez

Op de Hubside Jumping in Saint Tropez werd er zojuist een Longines Rankingproef afgewerkt over een hoogte van 1m45 en dit op 5*-niveau. Het was een proef rechtstreeks op tijd en er werd gestreden voor de winst. Daarbij slaagde onze landgenoot Jérôme Guéry erin een mooie derde plaats te behalen. 

Het werd uiteindelijk een Franse overwinning. Marie Hecart reed Vahinee (v. Lauterbach) naar de overwinning in 66,07 seconden. Ook de tweede plaats was voor Frankrijk met Sebastien Duplant en Alpha de Preuilly (v. Pacha de Preuilly). Hij ging door de finish in 66,30 seconden. Guéry sprong met Great Britain V (v. Nabab de Reve) naar een mooie derde plaats in 67,67 seconden. Op de vierde plaats zagen we Henrik Von Eckermann terug met Iliana (v. Cardento 933). De top vijf werd vervolledigd door Edward Levy en Sirius Black (v. Calisco du Pitray). 

Thibault Philippaerts wist zich ook nog te plaatsen. Met Derby de Riverland (v. Kannan) eindigde hij op een mooie zevende plaats. Klik hier voor de uitslagen.