Dennis Caubergs moet enkel Petronella Andersson voorlaten in 2* Grote Prijs van Opglabbeek

Dennis Caubergs moet enkel Petronella Andersson voorlaten in 2* Grote Prijs van Opglabbeek

Ondertussen zijn alle proeven van het derde Easter Tour weekend in het Sentower Park te Opglabbeek afgerond. De 2*-ruiters kregen als afsluiter een 2* Grote Prijs over een hoogte van 1m45 voorgeschoteld. Die bleek pittig genoeg want uiteindelijk konden slechts 7 van de 57 deelnemers zich plaatsen voor de barrage. Daarin kon de top vijf ook foutloos blijven. De winst ging uiteindelijk naar Zweden met Petronella Andersson en voor België was er een tweede plaats dankzij Dennis Caubergs.

Petronella Andersson reed Cassina Z (v. Casado V'T Gelutt Z) snel en foutloos door de barrage, wat resulteerde in de winnende tijd van 39,90 seconden. Het duo wist overigens als enige de tijd onder de 40 seconden te houden. Onze landgenoot Dennis Caubergs kwam wel erg dicht in de buurt. Met zijn Cor vd Driehoeven Z (v. Calvaro Z) finishte hij in een tijd van 40,34 seconden en dat leverde hem een mooie tweede plaats op. Carlos Ramirez en Extra des Sequoias (v. Thunder vd Zuuthoeve) vervolledigden de top drie. 

Op vier kregen we Ricardo Valadas Coelho en Miss Caretino Mnm. Skye Higgin reed Gotcha (v. Full Monty) naar de vijfde plaats. 


Klik hier voor de volledige uitslag.