De Rijcker en Van Es winnen tijdens Gold League Lier

De Rijcker en Van Es winnen tijdens Gold League Lier

Op vrijdag werd er in het Azelhof een GOLD wedstrijd voor professionele ruiters georganiseerd. De winst in de Grand Prix ging naar Jos Verlooy, maar daarnaast werden er ook nog twee andere rubrieken gesprongen. 

In het 1m30 was Isabelle de Rijcker de beste. Zij rekende op Judy-Ann om in 21,82 seconden een foutloze tweede fase te springen. Ze bleef hiermee Danny van Es voor die met Noor C (v. Bisquet Balou) de tweede plaats voor zijn rekening nam. Deze combinatie kon de nul behouden en stopte de chrono na 23,12 seconden. Jan Claeys en Judy vd Beekhoek eindigden op de derde plaats. Zij sprongen een foutloze ronde in 23,17 seconden. 

Emma Stoker (Sam van de Helle) en Ivan Dalton (Bc 2) eindigden op de vierde en de vijfde plaats.

1m20

In het 1m20 reed Danny van Es naar de overwinning. Dit keer rekende hij op Hamilton (v. Contact vd Heffinck) om in 23,69 seconden een foutloze ronde te springen. Steve Auwers en Extreme M (v. Vaillant) volgden op de tweede plaats. Zij lieten alle balken in de lepels en finishten in 24,16 seconden. Thierry Goffinet eindigde op de derde (Contache Blue) en vierde (Oscar kan Duresse) plaats.

Danny van Es en Zico V (v. Pavoni) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor alle resultaten