CSI Valencia: vierde plaats voor Karel Cox in CSI1* Grand Prix

CSI Valencia: vierde plaats voor Karel Cox in CSI1* Grand Prix

Nadat Thibeau Spits eerder vandaag al de CSI2* Grand Prix van Valencia op zijn naam kon schrijven, heeft nu ook Karel Cox zich in de CSI1* Grand Prix van Valencia kunnen klasseren. Hij rekende op Mr Kannan vh Hulstenhof (v. Zirocco Blue VDL) om naar de vierde plaats te rijden.

De winst ging naar Robinson Maupiler. De Fransman reed de Zangersheide hengst Zandor Alpha Z (v. Zeus) naar de finish in 43,19 seconden. Hiermee bleef hij de Britse Bethanie Knight voor die met Confident Of Victory (v. Cornet Obolensky) op de tweede plaats eindigde. Ook zij sprongen een foutloze barrage en finishten in 43,75 seconden. Enkel de top twee kon een dubbel nulronde achter hun naam noteren. Alba Requena Loaisa en Bella Donna Z (v. Berlin) eindigden op de derde plaats met een tijd van 46,83 seconden. Ze kregen ook twee springfouten achter hun naam genoteerd.

Karel Cox eindigde dus met zijn BWP ruin op de vierde plaats. Eduardo Alvarez Aznar (Fidux) volgde op vijf. 

In het 1m10 was er een tweede plaats voor Maxine Gaelens. Zij reed Noblesse Royale (v. Kannan) naar de finish in 56,25 seconden en moest zo enkel de Franse Hannah Smith voor zich dulden. 

Klik hiervoor alle resultaten