Gudrun Patteet wint op sensationele wijze Grand Prix van Sunshine Tour

Gudrun Patteet wint op sensationele wijze Grand Prix van Sunshine Tour

Foto: Sunshine Tour

Ook de Sushine Tour heeft er een druk internationaal weekend opzitten. Dat weekend werd zonet afgesloten met de CSI3* 1m50 Grand Prix. De barrage van deze Grand Prix was een thriller van formaat met één winnares: onze landgenote Gudrun Patteet.

Patteet was met Sea Coast Kashmira Z (v. Kashmir van Schuttershof) nipt de snelste in een barrage met 17 andere combinaties. Ze stopte de klok na 33,92 seconden met haar 10-jarige Zangersheide merrie en was zo een zucht sneller dan Kayleigh Watts die vrede moest nemen met de tweede plaats. Watts reed Ninke de Vy Z (v. Nonstop) naar de finish in 33,94 seconden en schoot dus net te kort om Patteet van de overwinning te houden. 

Jospeh Clayton nam op zijn beurt de derde plaats voor zijn rekening. Hij rekende op de BWP-er Like A Diamond van het Schaeck (v. Diamant de Semilly) om in 34,49 seconden naar de eindmeet te rijden. Alberto Zorzi en Cinsey (v. Contendro) namen de vierde plaats voor hun rekening. Zij sprongen eveneens een foutloze barrage en kwamen na 34,62 seconden door de finish. Roger Yves Bost (Castleforbes Vladimir) volgde op de vijfde plaats.

Op diezelfde Sushine Tour was Cassandre Malherbe er eerder vandaag ook al in geslaagd om naar de vierde plaats te rijden. Ze deed dit in een 1m10 rubriek die rechtstreeks op tijd gereden werd en nam hiervoor de 7-jarige Jazz de Torres van stal.

Klik hier voor de resultaten