Corona-blog met Audrey De Bock: "Qannando heeft nu al zo'n 55 merries gedekt, wat best veel is"

Corona-blog met Audrey De Bock: "Qannando heeft nu al zo'n 55 merries gedekt, wat best veel is"
Sinds het begin van de lockdown hebben we elke week een gastblogger of blogster. Deze week is het aan Equteam amazone Audrey De Bock om ons een inkijk te geven in haar Corona-leven! 

Hey iedereen,

Ook vandaag start mijn dag om 7u30 achter de laptop. Mijn papa is deze ochtend naar Els De Dycker gegaan met Qannando B&V om hem te laten dekken en met nog een merrie om te spoelen. Qannando (Kannan x Emerald) is onze 4-jarige goedgekeurde dekhengst voor BWP, onze ‘black beauty’. Hij heeft dit jaar al 55 merries gedekt, wat toch wel veel is voor een jonge hengst. En daar zijn we heel fier op!

Na mijn werk trek ik mijn rijbroek aan en ga naar stal. Gelukkig woon ik vlakbij onze stal, zodat ik altijd snel bij de paarden ben. Vandaag rijd ik met een 7-jarige van mijn papa en degene die ik altijd rijd: Miu Miu van Overis, een 8-jarige merrie uit Inshallah de Muze x Darco en haar zoon, Qaran DB, een 4-jarige Taran de la Pomme. Dat ik moeder en zoon mag rijden, maakt het toch een beetje speciaal 😊

Dankzij mijn ouders hebben ze vandaag al in de stapmolen gelopen en al op de wei gestaan, ze hebben hun dagelijkse bezigheid dus al gehad. Ze worden vandaag dressuurmatig gereden, zo’n 20 à 30 minuten, afhankelijk hoe ze lopen. Voor jonge paarden vind ik het persoonlijk niet nodig om er langer mee te rijden, zo blijven ze fris en happy!

’s Avonds nog een potje koken en de dag zit er weer op 😉

Tot morgen!

Groetjes, Audrey