Cian O'Connor en Etoile vd Neerheide winnen Longines Ranking Wiesbaden

Cian O'Connor en Etoile vd Neerheide winnen Longines Ranking Wiesbaden

De Longines Ranking van Wiesbaden was 1.50m, hoog gebouwd en werd na de eerste omloop gereden tussen negen combinaties in de barrage. Uiteindelijk was het ruiter in vorm, Cian O'Connor die de winst op naam schreef. Samen met de negenjarige Taj MAhal (ex. Etoile vd Neerheide) sprong de Ier met minder dan een halve seconde voorsprong naar de winst.

Op de rug van de negenjarige zoon van Emerald bleef O'Connor voor op Bernard Cardoso De Resende Alves met de 12-jarige El Torreo De Muze (Taran de la Pomme). Het podium werd afgewerkt door MAx Wachman die eerder ook al meermaals op het podium sprong. Wachman vervolledigde de top drie in het zadel van de 13-jarige Quintini (Quintender 2). 

Enkel het podium wist de barrage foutloos af te werken. Net buiten het podium strandde Vladimir Tretera met de 11-jarige KWPN'er, Gangster vh Noddevelt op de vierde plek. Gerben Morsink vervolledigde de top vijf met de 8-jarige Carina Z (Carthino Z). 

Voormalig Belgisch kampioen, Dominique Hendrickx sprong eveneens in de prijzen. Hendrickx loodste  de 12-jarige Floris TN (Quality Time TN) naar de zevende plek.

Uitslag