Charlotte Philippe wint ook vandaag weer de 2* 1m35-rubriek in Grote-Brogel

Charlotte Philippe wint ook vandaag weer de 2* 1m35-rubriek in Grote-Brogel

"Een nieuwe dag, een nieuwe overwinning", dat moet Charlotte Philippe vandaag gedacht hebben. Net zoals gisteren won ze de 2* 1m35-rubriek op Manege Breugelhoeve M&M. Deze keer ging het om een accumulator met joker. Hierin konden vijftien combinaties foutloos blijven en daarvan was Charlotte opnieuw de snelste. 

Ook vandaag kon Charlotte Philippe rekenen op de SBS-merrie Godiva S (v. Andiamo). Ze bleven het hele parcours foutloos en ook de joker lieten ze onaangetast. Ze finishten in een tijd van 51,77 seconden, nipt sneller dan Aurelie Deloof maar wederom voldoende voor de overwinning. 

Aurelie Deloof kwam wel nog gevaarlijk dichtbij. Met Ito (v. Marius Claudius) vloog ze door de finish in een tijd van 51,88 seconden, goed voor de tweede plaats. Andres Vereecke kwam dan weer enorm dicht in de buurt van die tweede plaats, maar moest samen met Basha (v. Larimar) uiteindelijk tevreden zijn met een mooie derde plaats. 

Ook de vierde plaats was voor België dankzij Steve Auwers en Extreme M (v. Vaillant). Chloe Aston vervolledigde met de BWP-ruin Melvin vd Bisschop (v. Elvis ter Putte) de top vijf. 

Tot slot kon Roy Hanlon zich nog op de zesde plaats klasseren met Ux vd Canthoeve Z (v. Ugano Sitte). 


Klik hier voor de volledige uitslag.