Brecht Goossens en Edwin Franco scoren in Silver League Sentower Park

Brecht Goossens en Edwin Franco scoren in Silver League Sentower Park

In het Sentower Park gingen er vandaag weer diverse proeven van de Silver League, de Beker van België en het BK Amazones door. 

1,30m Silver League + Troosting BvB Junioren en Young Riders

De overwinning was in deze hoogste proef voor Brecht Goossens met UM Diabo (Faldo). Het duo finishte in 60,9 seconden, anderhalve seconde sneller dan Evelyne Putters met Laemi (Levistus). Patrick Jonkmans kon met Kamiel van het Langwater (Wiensender) de derde plaats grijpen. Jonkmans stuurde ook I Bay van het Langwater (Wiensender) naar de vijfde plaats, Frank Deckers en Justin E (Namelus R) werden nog vierde. 

1,20m Silver League + Troosting BK Amazones en BvB Scholieren

Franco Edwin kon zijn Fureina (Arthos R) in 26,21 seconden naar de overwinning sturen. Largo (Kannan) sprong voor Nina Vets-Nicasi naar de tweede plaats in 26,39 seconden. Rune Reynders en Janka (Chatman) werden derde. Ea Joinneau claimde de vierde plaats met Boss De Vila d'Este (Flamenco de Semilly), Jill Goyvaerts en Gold Rose vh Kapelhof werden vijfde. 

Pony's 1,10m + Troosting BvB Pony's

Seppe Wouters stuurde Mojito van 't Oordeel naar de eerste plaats in deze proef. Hij werd opgevolgd door Frederik Mees met First Rate de Tinmont (Ultra-Top de la Haie), de derde plaats was voor Charlotte Frederick met Orchid's Cenda. Louise Lenaerts en Nancy Campo grepen de vierde en vijfde plaats. 

1,10m Silver League

Hier ging de eerste plaats naar Anke De Breucker met Justice van 't Verloren Kost (Cicero Z). Samen bewezen ze zich sneller dan Paris Vandousselaere en Pleasure (Carnaval Pleasure), zij was op haar beurt sneller dan Vic De Plecker met Cerona van Beek (Tangelo vd Zuuthoeve). Aline Mertens werd vierde, Marie Hendrix vijfde. 

Klik hier voor alle resultaten.