Kempische Regionale wint interprovinciaal kampioenschap in Lier, Laurie Leonard wint Masters

Kempische Regionale wint interprovinciaal kampioenschap in Lier, Laurie Leonard wint Masters

Op zaterdag werd in het Lierse Azelhof het interprovinciale kampioenschap georganiseerd, samen met diverse andere interessante rubrieken. De grote winnaar was de Kempische Regionale, de Masters op vrijdag werden gewonnen door Laurie Leonard. 

Interprovinciaal Kampioenschap

De Kempische Regionale stuurde Henk Clabots met Hilfiger van de Laak, Kaat Pluymers met Cheyenne vd Berkenen Z, Kyle Cuypers met Mystic Lady van 't Buxushof en Joris Geenen met Mycorra HP Z naar Lier. Het team won met 0 strafpunten en 370,02 seconden. De VOR volgde op de tweede plaats met 5 strafpunten en 381,89 seconden,  Hier bleven Eddy Bols en Jan Caers twee keer foutloos. HROV werd derde met 12 strafpunten, Anouk De Proft bleef als enige dubbel foutloos. 

Masters

Deze proef op vrijdag werd gewonnen door Laurie Leonard en Azzaro de l'Enclos de l'Ange. Zij raakten als enige foutloos door de tweede barrage. Equteam-ruiter Jean-Christophe De Grande en Clintana Z werden tweede, Anne Verdoodt derde. 

1,25m

Onze Equteam-ruiter Jean-Christophe De Grande kon dan weer winnen in deze proef. Met Clintana finishte hij in 30,32 seconden als eerste, hiermee was hij bijna een seconde sneller dan Anne Verdoodt met Danger Civil vh Lindenhof Z. Timothee Dhenin en Arthur d'Albin CH pakten de derde plaats, Arnaud Tefnin en Laurie Leonard maakten de top vijf compleet. 

1,15m

Niki Geenens en Helios vd Spelonckhoeve grepen de overwinning in deze proef. Ze waren bijna een seconde sneller dan Morgane Claeys met Everybody's Queen P. Michael Wattiez werd derde. 

Klik hier voor alle resultaten.